Selecteer een pagina

Hulpmiddelencentrum Gambia

Bouw voor Bouw schenkt € 6.000,- voor de bouw van een multifunctioneel centrum caring4mobility in Tujereng, Gambia

Caring4mobility :

De ANBI erkende stichting caring4mobility helpt jong en oud met een beperking in Gambia aan mobiliteit. In Nederland en België zamelen ze allerlei hulpmiddelen in die ze naar Gambia verschepen en daar uitgeven.
Ze leggen huisbezoeken af in heel Gambia, doen een uitgebreid assessment, verstrekken het meest geschikte hulpmiddel, stellen dat goed af en geven uitleg over het gebruik.
Bouw multifunctioneel centrum caring4mobility in Tujereng, Gambia

Het gebouw zal het volgende omvatten:
– opslag/werkplaats
– assessment ruimte
– fysio-/ergotherapie ruimte
– wondzorg ruimte
– cliëntenbadkamer
– personeelstoilet
– medische opslag ruimte/kitchenette
– beveiliging opslagruimte voor batterijen, omvormer zonne-energiesysteem, gereedschap en andere waardevolle spullen.
– kamer voor de beveiliging medewerker

Reden hiervoor is dat caring4mobility groeit en we willen bouwen aan een duurzame toekomst. De huidige opslag voldoet niet meer, maar veel belangrijker is dat wij onze cliënten alle faciliteiten onder een dak willen kunnen bieden. Privacy tijdens het assessment, registratie van gegevens in de computer, passen, aanpassen en repareren van hulpmiddelen, fysio- en ergotherapie en wondzorg onder één dak.
We blijven ook huisbezoek afleggen, we willen ook de woon- en leefsituatie van de cliënt in beeld brengen. En uiteraard zijn er cliënten voor wie het niet mogelijk is om naar ons te reizen, dan reizen wij naar hun, waar ook in Gambia.
Het hoofdkantoor wordt gebouwd in Tujereng, dit om logistieke redenen (aankomst hulpmiddelen haven Banjul), maar zal hopelijk gevolgd worden door dependances landinwaarts.