Selecteer een pagina
De stichting Bouw voor Bouw heeft haar oorsprong gevonden in het studentenleven. Met enige trots en betrokkenheid melden wij dan ook onze samenwerking met studievereniging SUPport van de TU in Eindhoven.
 
SUPport ontvangt van ons een bijdrage van € 5.000,-. Deze komt volledig ten goede aan de bouw van een school in Mamfe te Kameroen. Voor dit bedrag neemt Bouw voor Bouw de kosten voor een lokaal voor haar rekening, het “Bouw voor Bouw lokaal”. De bouw is begin 2011 van start gegaan
 
Maar liefst 23 studenten van Technische Universiteit Eindhoven zijn van 21 februari tot 12 maart naar Kameroen gegaan. SUPport ondersteunt de volledige ontwikkeling en bouw van de school middels voorbereidende en tekenwerkzaamheden. Daarnaast wordt door de studenten op de bouwplaats ook nog een aantal weken de handen uit de mouwen gestoken.
 
Op de bouwplaats wordt alles voorbereid om naast (veilig) te kunnen bouwen ook de studieopdrachten uit te kunnen voeren.  REALISATIE FASE 3  De aula, die nu vorm heeft gekregen door de bouw van de klaslokalen rondom de binnenplaats van de school met daar om heen de nieuw gerealiseerde klaslokalen en de muur.
 
Overzicht van de aula en de binnenplaats, met op de achtergrond de trap naar de begane grond met nog meer klaslokalen.
 
De toiletten zijn nu ook helemaal afgerond.
 
Deuren van de klaslokalen, inclusief sloten, zodat de lesmaterialen goed bewaard liggen.