Selecteer een pagina

Verbouwing keuken en terreinhekwerk

Bouw voor Bouw schenkt € 1.000,- aan Bente Janssen die met haar enthousiaste verzoek en toelichting een bijdrage vroeg voor hulp bij de verbouwing van een keuken en het plaatsen van een hekwerk om de locatie van Kinderdagverblijf Walk in Love in Noord-Tanzania.

Verslagje van Bente Janssen na haar terugkeer:

Ik ben al een tijdje terug uit Tanzania, het was een geweldige reis! Ik heb naast mijn vrijwilligerswerk van alles gezien en gedaan, zoals een safari en een tripje naar Zanzibar. Ook ben ik erg blij dat ik jullie kan vertellen dat de bouw van de keuken en het hekwerk van start zijn gegaan! Daarvan heb ik ook wat foto’s toegevoegd. Op de eerste foto’s zijn ze nog druk aan het bouwen, en op de laatste foto’s is het al bijna klaar! Die heb ik gemaakt vlak voordat ik weg ging. Ik heb zelfs nog mee mogen denken over hoe de keuken er precies uit kwam te zien! De foto van het hek kreeg ik later pas doorgestuurd, deze was gemaakt net nadat het was geplaatst. Ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken! Met vriendelijke groet, Bente Janssen  

Stichting Doingoood

Stichting Doingoood foundation geeft project sponsoring aan haar partnerprojecten in Afrika. Dit doen zij in de vorm van donaties met geld, middelen en mankracht. Bij voorkeur worden de donaties gebruikt als duurzame investering. Bijvoorbeeld voor het opzetten van een inkomen genererend project, zodat de investering uiteindelijk inkomsten gaat opleveren. Dit is (nog) niet in alle gevallen mogelijk. Op een project waar kinderen geen eten hebben zullen zij als eerste in voedsel gaan voorzien. Daarna gaan ze kijken hoe ze dit duurzamer kunnen maken door bijvoorbeeld landbouw of vee houden.